Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Alles wat je nodig hebt voor een thuisbios

Wil je voortaan liever in eigen huis naar de bioscoop? Dan hebben wij wel wat tips voor je!

Alles wat je nodig hebt voor een thuisbios

Een thuisbios creëren? Dit heb je nodig

Wil je een thuisbios creëren? Dan moet je niet alleen een bankstel kopen, maar ook diverse andere dingen in huis halen. Wat mag er absoluut niet ontbreken voor jouw eigen bioscoop? Wij zochten uit welke items er onmisbaar zijn en hebben ze voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder en bekijk eens of je alles voor jouw thuisbios al in huis hebt.

Koop een zwevend tv meubel

Met een zwevend tv meubel heb je een gaaf item voor onder je scherm. Dit tv meubel wordt ook wel zwevend of hangend gemonteerd aan de muur. Door deze net iets boven de grond te monteren, lijkt het alsof dit meubel zweeft. Dit meubel is helemaal trendy en zal dit naar verwachting nog lange tijd zijn.

Een goed scherm

Ook een goed scherm is onmisbaar voor jouw thuisbios. Anders wordt het natuurlijk lastig om een film te kijken. Investeer dan ook in een groot scherm of koop bijvoorbeeld een beamer. Als je een witte muur hebt, kun je met een beamer en een laptop een erg groot bioscoopscherm creëren.

Speakers

Voor het beste geluid heb je goede speakers nodig voor je thuisbioscoop. Denk bijvoorbeeld eens aan een subwoofer. Deze speakers komen vaak in auto’s voor, zijn van goede kwaliteit en hebben een stevige bas. Zo zal het geluid in de film net wat beter klinken. Zet hem echter niet te hard in verband met eventuele overlast.

Fijne stoelen en banken

Zorg er ook voor dat je fijne stoelen en banken hebt waar je tijdens de film lekker op kunt relaxen. Heb je een kleine ruimte, dan is een kleine bank een prima optie. Is je ruimte wat groter, dan is een grotere bank natuurlijk wat je wilt. Er zijn online veel zachte banken voor een klein prijsje te vinden. Je kunt ook met pallets een tribune bouwen die je van hoog naar laag opbouwt. Doe er grote zachte kussens op en je bent klaar.

Snacks

En onze laatste tip: vergeet de snacks niet. Denk aan overheerlijke popcorn, chips, borrelhapjes, enzovoort. Zorg ook voor voldoende frisdrank in huis en maak bijvoorbeeld een kleine mini bar in je thuisbioscoop. Zo heb je alles wat je nodig hebt meteen bij de hand.

Wij wensen je veel succes met het creëren van jouw thuisbios.