Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Almelose Sandra waarschijnlijk vermoord na ruzie over vaccinatie

Het lichaam van de 56-jarige Sandra Rozeman werd afgelopen woensdag gevonden in de kofferbak van een auto op het parkeerterrein van ziekenhuis ZGT in Almelo. Waarschijnlijk is ze het slachtoffer geworden van een uit de hand gelopen ruzie over vaccinatie met haar vriend.

Almelose Sandra waarschijnlijk vermoord na ruzie over vaccinatie

De relatie van Sandra en haar vriend, de 43-jarige Floris van V. ging volgens bekenden van het stel niet altijd over rozen. Aan RTV Oost lieten ze weten dat Sandra zich vaak erg dominant gedroeg en dat het stel meerdere keren ruzie zou hebben gehad over vaccinaties.

Ria Winkels, een vriendin van het slachtoffer, vertelde over haar bezoeken aan Sandra en haar vriend: “Ze was heel dwingend. Ik had medelijden met Floris, een lieve man die totaal niet tegen haar was opgewassen. Als ik bij Sandra op bezoek kwam, moest hij van haar de kamer uit.”

Een vriend van Floris, die vroeger samen met hem in een hardrockband speelde, bevestigde dat Van V. ‘onder de plak zat'. Het gedrag van Sandra zou de oorzaak zijn geweest dat Floris later uit de band werd gezet. “Hij is een goede bassist, maar het was niet langer houdbaar. Sandra kwam mee naar de repetities en bemoeide zich overal mee. Een vriendin van haar drong zich op als manager van ons.”

Ruzie over vaccinatie

Ook vaccinatie zou een bron van problemen zijn geweest in de relatie van het stel. Sandra, die fel tegen was, verbood Floris om contact hadden met mensen die wel gevaccineerd waren. De vrienden van Van V., met wie hij samen repeteerde voor hardrockband Beast of Maiden, waren echter wel ingeënt. Floris liet eerder aan zijn vader weten dat Sandra niet op de hoogte was van de repetities en dat hij zijn vriendin ermee zou gaan confronteren.

De volgende dag werd het lichaam van Sandra gevonden in de kofferbak van een auto waarmee Van V. naar het ziekenhuis was gereden. Daar probeerde hij zelf een einde aan zijn leven te maken. Na de wanhoopsdaad werd de verdachte overgebracht naar de PAAZ-afdeling van het ziekenhuis, waar hij in goede gezondheid verblijft.

De politie is op dit moment bezig met verder onderzoek.

Misdaad
  • RTV Oost, ad.nl, telegraaf.nl
  • iStock