Deze typen schoenen moet elke man in zijn kast hebben staan

Er zijn in het leven een aantal basisbehoeftes: onderdak, schoon water en eten behoren zeker tot die categorie, maar wat dacht je van schoenen? Zonder goed schoeisel kom je in het leven niet bijzonder ver, maar je wil natuurlijk ook niet voor l*l lopen. Daarom hebben we een aantal stijlvolle opties voor u.
@media (max-width: 679px){#fig-6147b108ac9e6 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6147b108ac9e6 img{#fig-6147b108ac9e6 img.lazyloading{width: 470px;height: 470px;}}@media (min-width: 680px) and (max-width: 680px){#fig-6147b108ac9e6 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6147b108ac9e6 img{#fig-6147b108ac9e6 img.lazyloading{width: 624px;height: 624px;}}@media (min-width: 681px) and (max-width: 1320px){#fig-6147b108ac9e6 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6147b108ac9e6 img{#fig-6147b108ac9e6 img.lazyloading{width: 1290px;height: 726px;}}@media (min-width: 1321px){#fig-6147b108ac9e6 img.lazyloading{background: #eee;}#fig-6147b108ac9e6 img{#fig-6147b108ac9e6 img.lazyloading{width: 948px;height: 533px;}}Deze typen schoenen moet elke man in zijn kast hebben staan

Kwalitatief goed, comfortabel en stijlvol, dat zoeken we dus. Maar de hele hoofdstraat aflopen om het aanbod te bekijken en alles te passen is ook zoveel gedoe. Dat kan allemaal veel makkelijker. Gelukkig kunnen we tegenwoordig alles doen met de handige vierkantje in onze broekzak. Met een paar klikjes zit je zo op de site van Van den Assem.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Daar heb je uiteraard enorm veel keuze, maar het wordt al wat makkelijker als we het beperken tot de echte herenschoenen. Nog steeds niet helemaal zeker wat je zoekt? Begrijpelijk. De wereld van herenschoenen kan een verwarrende plek vol keuzestress zijn. Gelukkig kunnen we toch een aantal klassieke opties laten zien. Of het nu formeel, casual of helemaal losjes mag, voor elke situatie is er een passende stapper.

Instappers

De instapper, slip-on of loafer heeft veel namen, maar schittert door zijn eenvoud. De veterloze schoen schuif je moeiteloos even aan. Dan loop je nog in alle stijl en comfort ook. Of het nu een doodgewone dag is of een speciaal evenement, de instapper staat altijd voor je klaar. Zelfs onder een korte broek is het een prima keuze. Zeker als het warm is, maar je toch formeel over wil komen. Boven alles zijn loafers voor een prima prijsje op te pikken. Een must in elke kledingkast dus.

Nette sneakers

De instapper voor de man die toch wat meer moeite wil doen. Net als zijn veterloze tegenhanger is een nette sneaker enorm veelzijdig. Je kunt de schoen voor bijna alle denkbare situaties gebruiken, mist je wegblijft van bouwplaatsen en akkers. Een goede sneaker kan een net pak een sportief randje geven, of juist wat meer flair brengen aan een casual outfit. In het dagelijks leven zijn ze eigenlijk gewoon onmisbaar.

Of je nu gaat voor sportief wit of een wat formelere donkere kleur, met een sneaker zit je nooit mis. Dat heeft natuurlijk ook z'n keerzijde: voor je het weet heb je een aanzienlijke verzameling aangelegd. Gelukkig kost het je geen enorme bedragen om een set prachtexemplaren op de kop te tikken. Zo lang je ze goed behandelt gaan ze bovendien nog lang mee ook.

Boots

Instappers en sneakers zijn natuurlijk leuk en aardig, maar soms zoek je iets stoerders, stevigers en warmers. Dan kom je al snel uit op een paar boots, oftewel laarzen. Ook hier zijn er weer verscheidene smaakjes om uit te kiezen. Ga je voor net, ruig of een klassieke uitstraling? Het is geen eenvoudige keuze.

Een veelzijdige optie is de Chukka boot. Het eenvoudige, elegante ontwerp maakt dat de laarzen in vrijwel elke situatie te gebruiken zijn. Zoek je toch iets specifiekers, dan kun je altijd een formeler model opzoeken. Vooral de Desert Boots, afgeleid van de laarzen uit de Tweede Wereldoorlog, kunnen alles aan. Of je nu met een rustgevende wandeling, de trip naar het werk of een leuke date bezig bent, de laarzen staan voor je klaar. De bewezen kwaliteit maakt dat ze bovendien niet stuk te krijgen zijn, zeker als je ze goed onderhoudt.

Oxford

Voor de meer serieuze en formele zaken in het leven is de klassieke Oxford altijd een goede optie. De schoen wordt gekenmerkt door een lage hak en een gesloten vetersysteem. Die unieke kenmerken geven de Oxford een bijzonder en stijlvol voorkomen. Het model heeft vele variaties, maar ze hebben allemaal een ding gemeen: ze zijn perfect voor officiële aangelegenheden. Of het nu een bruiloft, een vergadering, een conferentie of een bedrijfsuitje is, met de Oxford sla je nooit de plank mis. Het is een perfect alternatief voor de standaard dress boot of een brogue. Het dure voorkomen van de schoen hoeft echter niet te betekenen dat je er ook de hoofdprijs voor betaalt. Door de juiste keuze te maken kun je goed voor de dag komen zonder je portemonnee om te keren.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws