Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Nachtje met Kate Moss te koop

Ooit het bed willen delen met een supermodel? Lekker dromen naast Doutzen Kroes of snurken naast Heidi Klum? Nu is je kans daar, want Kate Moss verkoopt een nachtje onder de dekens.

Nachtje met Kate Moss te koop

“Kate Moss, is die niet getrouwd?”, horen we je vragen. Dat klopt, maar toch maak je kans om bij haar in bed te belanden. Het wordt alleen niet de wilde nacht waar je waarschijnlijk al jaren van droomt, maar gewoon een avondje in je eentje naar een beeldscherm staren, want Kate verkoopt geen echte logeerpartij, maar een video waarin ze zelf schaars gekleed tussen de lakens ligt. Het gaat om een zogenaamde non-fungible-token, een soort uniek stukje internet, in dit geval gelinkt aan een paar pixels van het supermodel.

Het is niet het enige stukje Kate wat te koop is, want op de veiling waar het beeld met de titel Sleep with Kate onder de hamer gaat, worden ook nog een wandeling en een autorit met de even originele namen Walk en Drive with Kate gesleten. Overigens kan iedereen de video’s verder blijven bekijken - ze staan gewoon op de Instagram van het model - maar degene die ze na de veiling in handen heeft, mag zich wel de trotse eigenaar noemen.

Klinkt als geldverspilling? Misschien, maar daar is niet iedereen het mee eens. De hoogste bieder zette meteen een dikke 14.000 dollar in, dus als je nog kans wilt maken op een logeerpartijtje in huize Moss, zul je eerst de spaarrekening moeten plunderen.

Entertainment
  • Bruno Press