Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

PSV-spits Eran Zahavi ontbrak bij uitduel wegens gewapende overval op gezin in Amsterdam

Eran Zahavi heeft zondagmiddag de uitwedstrijd van PSV tegen Willem II in Tilburg aan zich voorbij laten gaan, wegens een gewapende overval in zijn woning in Amsterdam. De vrouw en kinderen van de PSV-aanvaller waren op dat moment thuis.

Eran Zahavi

Zahavi ontving het nieuws over de overval toen hij al met de PSV-spelersbus in Tilburg was gearriveerd. De aanvaller is vervolgens halsoverkop naar huis gegaan. Yorbe Vertessen nam zijn plaats in de basis over.

Pakketbezorgers

Vermoedelijk deden de daders zich voor als pakketbezorgers. De politie kreeg rond 15.30 uur een melding van het incident, waarna de politie meteen ter plaatste was in kogelwerende vesten. Het Parool meldt dat buurtbewoners vertelden dat de overvallers de vrouw van Zahavi hadden vastgebonden. Naar verluidt gebeurde dit in het bijzijn van haar drie kinderen.

Een woordvoerder van de politie bevestigt dat er zondagmiddag een overval plaatsvond aan de Arenborg in Buitenveldert (waar Zahavi woont), maar doet geen uitspraken over de identiteit van het slachtoffer. De politie laat weten dat er geen gewonden vielen en is momenteel bezig met een sporenonderzoek.

Misschien ook voor jou:
Israël klopt Oostenrijk door hattrick Zahavi
Sport
  • Nu, Telegraaf, Het Parool
  • Pro Shots / Thomas Bakker