doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

#ikdoenietmeermee-deelneemster vanwege corona naar het ziekenhuis

Het was natuurlijk te verwachten: een enthousiaste #ikdoenietmeermeeër die spijt krijgt van haar acties.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
#ikdoenietmeermee-deelneemster vanwege corona naar het ziekenhuis

MC Boogshe, alias van Rachel Velberg, gaf vorig jaar samen met onder andere Famke Louise, Bizzy, Tim Douwsma en Gers Pardoel aan dat ze ‘niet meer meedeed’ met de coronamaatregelen. Alle deelnemers maakten posts en video’s onder de leus ‘Alleen samen krijgen we de overheid onder controle’. Het hele project, dat gestart werd door viruswaarheid-kopstuk Willem Engel, kon meteen op veel kritiek rekenen en stortte niet veel later in het water. In korte tijd trokken de meeste deelnemers zich terug en een aantal talkshows met Famke Louise later kwam het hele project aan zijn einde.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

‘Geen grap’

Uiteraard was het wachten totdat één van de deelnemers van #ikdoenietmeermee in het ziekenhuis zou belanden met corona. Het is Velberg die uiteindelijk als eerste door de ziekenhuisdeuren geduwd werd vanwege het virus. “Corona is geen grap gewoon”, liet ze weten op haar Instagram, waarna ze een stevige dosis kritiek kreeg op Twitter.

Op het randje

Inmiddels zit Velberg alweer veilig thuis. Er werden longfoto’s bij haar gemaakt waaruit bleek dat ze nog gezond genoeg was om in eigen huis uit te zieken. “Het is super druk in het ziekenhuis, ze nemen niet zomaar meer mensen op. Het zuurstofgehalte in mijn bloed was op het randje”, schreef ze op Instagram.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws