Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Famke Louise gaat pikante content maken: 'Het wordt super heet'

Ook Famke Louise denkt gouden bergen te gaan verdienen met pikante content op een platform waar fans betalen voor foto's en video's.

Famke Louise

Van prankvideo's via muziek naar achttienpluscontent? Famke Louise lijkt net als andere BN'ers - Nicol Kremers, Ferry Doedens - de overstap te maken naar het maken van pikante filmpjes en video's. Dit kondigde ze aan via een video op Instagram.

'Band opbouwen met m'n volgers'

"Ik denk dat de meeste mensen natuurlijk wel al gespeculeerd hebben en eh... ja, het gaat nu al los op social media, maar ja, ik ga vanavond beginnen met exclusieve content op het platform wat hierboven staat (wijst naar een link van Fancentro, red.), aldus Famke Louise.

Onderin het filmpje staat een link met daarin '@spaicylouise', wat ongetwijfeld verwijst naar haar account op het platform.

Famke Louise: "Ik vind het superspannend, want ja, ik ga het helemaal zelf doen. Ik ga zelf chatten, ik ga een band opbouwen met m'n volgers. Ik heb er superveel zin in deze nieuwe stap. En ja, om 19:00 komt de link online, dus ga het checken."

Al gesnuffeld aan pikante content

De speculaties over Famkes nieuwe carrière begonnen dit weekend, nadat de zangeres een filmpje op Instagram had geplaatst. In de video steekt ze haar kadetjes, gehuld in een doorschijnende yogabroek, trots in de lucht voor de camera.

Deze video leverde haar niet alleen heel veel likes op, ook veel mensen spraken zich behoorlijk negatief uit in de commentsectie. Vooral het feit dat Famke Louise tegenwoordig ook moeder is, vinden critici niet te rijmen met het maken van sexy foto's en video's.

"Famke, je hebt door dat niemand je ooit serieus gaat nemen als je dit soort dingen blijft posten hè? Je bent nu een moeder, lieverd", schrijft iemand onder de bewuste video. "Welk beeld wil je dat je kind van je gaat hebben? Want ik kan je nu al vertellen dat dit allemaal terug gaat komen als hij een bepaalde leeftijd heeft bereikt. Dan is hij; de zoon van… En dat niet op een goede manier."

Toch zijn er ongetwijfeld ook een hoop mannen die Famke niet alleen op Instagram, maar straks ook op Fancentro zullen begluren. En dat levert de zangeres een hoop pegels op. Of de betalende 'fans' alles, maar dan ook écht alles van Famke Louise te zien zullen krijgen, blijft even afwachten. We zien de recensies tegemoet.

Entertainment
  • Shownieuws
  • NL Beeld / Patrick van Emst