Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Johan kraakt BN'er af: 'Ik zou hem hier niet aan tafel willen hebben'

Kleine kans dat de ex-Lama aanschuift na deze woorden van Johan Derksen.

Johan Derksen

Een klassieker keert terug op de Nederlandse beeldbuis. RTL gaat de nieuwe serie van Te land, ter zee en in de lucht uitzenden, met niemand minder dan Gerard Joling als presentator. De zanger zelf zegt er 'ongelooflijk veel zin' in te hebben, maar aan tafel bij VI zijn ze minder enthousiast over de nieuwe klus van Joling. En ook zijn co-presentator wordt bij de enkels afgezaagd.

Van der Gijp begint in de uitzending van dinsdagavond over Jolings nieuwe bijbaantje als presentator van Te land, ter zee en in de lucht: "Dan lees ik: 'Dit kon ik niet laten schieten'. Ik denk: er gaat nu wat komen, weet je wel. Gaat 'ie Te land, ter zee en in de lucht presenteren!" Een enorme bulderlach volgt. Tafelgast Job Knoester denkt dat het programma met Joling 'nog leuk is ook'.

Co-host

De aanwezige heren grappen nog dat Joling het vast samen gaat doen met Gordon, de andere helft van het ooit zo populaire duo Geer & Goor. De mannen trokken halverwege de 00's vele kijkers met hun programma Joling & Gordon over de vloer. En later werd dat dunnetjes overgedaan met Geer & Goor: Effe geen cent te makken en Geer & Goor: Stevig gebouwd. Maar of die samenwerking ooit nog nieuw leven ingeblazen wordt? Kleine kans, gezien de vele perikelen en ruzietjes tussen de heren. Wie Jolings medepresentator bij RTL wel wordt? Ruben Nicolai.

"Die Ruben Nicolai die zit altijd overal bij", merkt Derksen op. "En wat kan die man nou? Wat doet 'ie nou? Ik vind het nergens leuk. Ruben Nicolai. Al-tijd zit hij in een programma. Ik zou hem hier niet aan tafel willen hebben."

"Sympathieke gozer", gooit Wilfred Genee er nog in. "Een aardige gozer is het." Derksen: "Dat zal wel."

Efteling

De nieuwe reeks van Te land, ter zee en in de lucht wordt opgenomen in pretpark de Efteling. Ruben Nicolai zal het grootste gedeelte van de presentatie op zich nemen, terwijl Joling de man wordt die het startschot gaat geven.

Entertainment
  • Vandaag Inside
  • NL Beeld / Regiofotografie