doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Politie rukt massaal uit: zombies terroriseren familie

Bewapende agenten omsingelden een huis in Amerika, nadat verontruste buren alarm hadden geslagen. Uit het huis zouden schoten, flitsen en gegil komen. Familiedrama? Nou, nee. De familie werd geterroriseerd door, jawel, zombies. 
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Politie rukt massaal uit: zombies terroriseren familie

Met loeiende sirenes en getrokken wapens in de aanslag scheurden agenten in Great Falls, een stad in de Amerikaanse staat Montana, richting een doodnormale ééngezinswoning. De buren van het gezinnetje hadden de politie ingeschakeld, omdat ze vermoedden dat er iets niet helemaal in de haak was. Uit het huis kwamen flitsen en er klonken schoten. Daarnaast én bovendien: de bange buurtjes hoorden ijzingwekkend gegil. Dat kan niet veel goeds betekenen..

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

In de woonkamer

Eerst omsingelden agenten het huis, waarna de politie de woning betrad. In de woonkamer troffen de agenten - die op dat moment waarschijnlijk rekenden op het ergste - geen bloed, gapende schotwonden en levenloze lichamen aan. In tegenstelling: het gezin zat rustig op de bank televisie te kijken. Nu denk je als lezer: waar zijn verdomme de zombies die jullie ons beloofd hebben? Welnu, de familie keek een bloedige aflevering van de populaire Amerikaanse zombieserie The Walking Dead. Dat verklaart het ijzige gegil van de bewoners, maar ook de schoten en de flitsen. De openstaande ramen zorgden ervoor dat heel de buurt mee kon genieten.

Liever het zekere voor het onzekere.

Laatste nieuws