doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

België doet Baywatch na - dit wordt hun Pamela Anderson

Hitserie Baywatch heeft al een filmversie gekregen, maar nu doen onze onderburen het idee nog een keertje over. Zender VIER staat klaar om hun eigen serie De Redders te starten. Een soort Baywatch in de Noordzee, met een Vlaamse Pamela.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
België doet Baywatch na - dit wordt hun Pamela Anderson

De opnames voor het programma moeten nog van start gaan, maar hun cast hebben ze al bekendgemaakt. In de eerste persfoto waren de mannen en vrouwen van de Vlaamse fictionele kustwacht al in actie op het strand te zien. Daarop geen Pamela Anderson, maar wel een Vlaamse variant in de vorm van Julie Vermeire.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

De 22-jarige dochter van Jacques Vermeire probeert haar doorbraak te maken op het grote doek. De kans is groot dat ze die gaat krijgen met haar nieuwe rol in de Belgische Baywatch. De verwachting is dat ze haar kustwacht-outfit uit de kast gaat halen, maar het zou zomaar kunnen dat ze gewoon de rol van drenkeling in een willekeurige aflevering krijgt. Hoe het ook zij, de Vlaamse schone doet alvast haar best om op Instagram een passende outfit uit te zoeken voor op het strand.

Kustwacht

Overigens is er nog wat controverse over de keuze van het strandpakje van Julie. Op de persfoto verscheen ze namelijk in de exacte outfit waarin de Vlaamse kustwacht normaal gesproken het strand op gaat. Daarom weigeren ze mee te werken aan de serie. Op één punt na dan, want “we gaan Julie Vermeire niet laten verdrinken”.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws