Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

YouTuber per ongeluk doodgeschoten tijdens opname voor video

De 20-jarige Timothy Wilks besloot samen met wat vrienden willekeurige mensen te laten schrikken door net te doen alsof hij ze aanviel met een koksmes. Dat liep niet goed af voor de ‘overvaller’.

Youtuber per ongeluk doodgeschoten tijdens opname voor video

YouTube-hit 

Met hun nep-overvallen deden de YouTubers een poging om eeuwige roem te vergaren op het internet. In zekere zin is dat gelukt, maar niet helemaal op de manier die Wilks oorspronkelijk in gedachten had.

Zelfverdediging

Wilks en zijn maten voerden de stunt uit in Nashville, Tennessee, waar je legaal gewapend over straat mag. Het was daarom maar een kwestie van tijd voordat ze de verkeerde persoon te grazen namen: de 23-jarige David Starnes. Starnes liep rustig over de parkeerplaats van het lokale trampolinepark, pistool in zak, toen er opeens twee messentrekkers op hen af kwamen sprinten. Instinctief pakte hij zijn blaffer en besloot een kogel in één van de belagers te knallen. Wilks overleed ter plekke aan de schotwond.

Het O.M. in Amerika heeft geen van beide partijen aangeklaagd voor het ongeval. De kans dat het nog gaat gebeuren bestaat wel, aangezien het onderzoek nog niet is afgerond.

Bizar
  • telegraaf.nl
  • Pexels