Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vrouw per ongeluk doodgeschoten tijdens het maken van TikTok-video

Een 20-jarige vrouw uit Mexico is omgekomen tijdens een ongeluk bij het maken van een video voor TikTok. Ze probeerde een opname te maken van een nep-gijzeling waarbij echte wapens gebruikt werden. Eén van de mannen die gijzelnemer speelde, schoot haar per ongeluk in haar hoofd.

Vrouw per ongeluk doodgeschoten tijdens het maken van TikTok-video

Het ongeval vond plaats in Chihhauhua, een stad in het noorden van Mexico. Areline Martinez had daar al eerder soortgelijk video’s online gezet, waarbij net werd gedaan of ze gegijzeld werd. De vrouw werd vastgebonden aan een stoel en deed alsof ze probeerde los te komen, terwijl de gijzelnemers haar in bedwang hielden. Tijdens de laatste video die zij op deze manier maakte, sloeg het noodlot toe. Eén van de aanwezige personen had een vuurwapen gericht op Martinez en schoot haar per ongeluk in haar hoofd.

Volgens een Mexicaanse nieuwssite, Sipse, zijn twee mannen die bij het ongeval aanwezig waren meteen in een jeep op de vlucht geslagen. De mannen zijn inmiddels geïdentificeerd door de politie, maar agenten zijn er nog niet in geslaagd om ze te vinden.

De dood van Martinez werd via sociale media bekendgemaakt. De 20-jarige was de moeder van een één jaar oude dochter. Na de dood van de vrouw is door haar familie een Facebookpagina gemaakt waarop mensen een steunbetuiging achter kunnen laten.

Nieuws
  • <a href="https://nypost.com/2020/10/08/mexican-woman-killed-while-filming-fake-tiktok-abduction/">https://nypost.com/2020/10/08/mexican-woman-killed-while-filming-fake-tiktok-abduction/</a>
  • Still video MILENIO