doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Johan Derksen tegengehouden door agent: ‘heel groot probleem’

Gisteren was de eerste VI-aflevering van het jaar op televisie te zien en de zondag daarvoor was Wilfred alweer op de radio te horen. In de desbetreffende radio-uitzending vertelde hij dat Johan Derksen een ‘heel groot probleem’ met de politie had.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Johan Derksen tegengehouden door agent: ‘heel groot probleem’

De bromsnor van Veronica Inside werd een tijdje geleden namelijk zomaar van de weg gehaald door een politieagent. Terwijl de agent om de auto heenliep, draaide Derksen het raam omlaag om te informeren waarom hij precies werd aangehouden. “Meneer de agent, wat heb ik verkeerd gedaan?” vroeg Johan onschuldig.“Nu nog niets”, was het antwoord van de agent. “Maar als u stop met het programma Veronica Inside heeft u een heel groot probleem.”

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Johan zal ongetwijfeld wel gedacht hebben dat de politie hem voor een nieuwe foute grap was komen halen, maar dat bleek niet het geval te zijn. Hij kon gelukkig wel lachen om de hele situatie, waarover hij later vertelde bij VI-meestervoorspellers. De anekdote is daarna helaas uit het programma geknipt, maar Wilfred deelde het gelukkig alsnog met zijn luisteraars.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws