Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vaste Vandaag Inside-gast (42) onthult: 'In januari sta ik in de Playboy'

Ze was al vaak te zien aan de bar bij Vandaag Inside, maar binnenkort staat Eveline Stallaart gewoon in de Playboy. 'We zijn het vorm aan het geven'

Vandaag

Er wordt de laatste tijd weer volop gesproken over Playboy. Aanleiding daarvoor is de 500ste editie van de Nederlandse versie, die sinds vorige week woensdag in de schappen ligt. In het nummer blikken oud covermodellen, zoals Bridget Maasland en Viola Holt, terug op hun fotoshoot. Op social media posten andere voormalig Playmates daarnaast ook foto's uit de oude doos, om het maar even bij Playboy-termen te houden.

En zoals wel vaker gebeurt nadat de Playboy het nieuws haalt, wordt aan menig vrouwelijk BN'er de vraag der vragen gesteld: zou jij het doen, en zo ja: voor hoeveel poen? Ook Hélène Hendriks werd het vuur aan de schenen gelegd tijdens Vandaag Inside. Maar tot grote verbazing van de aanwezigen blijkt een hele andere dame in de studio al 'ja' te hebben gezegd tegen het blad.

'Ik heb die behoefte helemaal niet'

Hendriks: "Ik kan me wel herinneren dat ik een sms'je (van Playboy, red.) heb gehad, een week of drie geleden, maar die had ik nog niet geopend."

De presentatrice staat echter niet te springen om uit de kleren te gaan in het blotevrouwenblad. Zoiets zou ze nog eerder op haar eigen sociale media doen, laat ze weten.

"Maar ik heb die behoefte helemaal niet. Ik vind het wel mooi...", gaat de presentatrice verder, waarna Wilfred Genee vraagt of ze niet overgehaald kan worden door een dik geldbedrag.

Hendriks: "Nee... Nou... Hahaha."

Eveline Stallaart

Dan kaatst Wilfred dezelfde vraag door naar de ook aanwezige Eveline Stallaart. De seksuologe is vaker aanwezig in de studio, vaak om allerlei pikante onderwerpen te behandelen.

"Nou ja, ik ben wel door ze gebeld enne... Ik sta in editie 503", onthult de 42-jarige Stallaart.

Natuurlijk wil Hélène weten of Eveline straks 'in vol ornaat' te zien is.

"Kijk, dáár zijn we nog over aan het onderhandelen"reageert de seksuologe lachend. "(...) Nee, we zijn het vorm aan het geven en ik wil het wel echt op mijn manier."

Wat haar manier dan is? Het wordt naar verluidt een 'sensuele' shoot. Hoeveel of hoe weinig kleding de blondine aanheeft tijdens het maken van de fotoreportage blijft nog onduidelijk, maar dat het een shoot 'à la Playboy' wordt, is wél zeker.

"Ik denk wel dat het, zeker als seksuoloog, ook wel mooi is om te laten zien hoe het óók kan", aldus Eveline Stallaart.

Entertainment
  • Vandaag Inside
  • NL Beeld / Arjo Frank, Patrick van Emst