doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Russische luchtvaartmaatschappij krijgt straf na ‘penisvlucht’

Problemen voor Pobeda, dochterbedrijf van de Russische luchtvaartmaatschappij Aeroflot. Afgelopen maand maakte één van hun piloten een bijzondere manoeuvre die niet werd gewaardeerd door het bestuur. Tijdens een doodgewone vlucht besloot hij opeens om een route in de vorm van een penis af te leggen.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Russische luchtvaartmaatschappij krijgt straf na ‘penisvlucht’

Protest

Benieuwd waarom de piloot de koers veranderde om een geslachtsdeel te tekenen? Naar eigen zeggen deed hij het uit protest omdat de Russische voetballer Artjom Dzjoeba uit het nationale team gezet werd. Dat gebeurde nadat er een video lekte waarin de international zichzelf filmde terwijl hij lag te masturberen. Op de achtergrond was een uitzending van het nieuws te horen met een nieuwslezeres die een mogelijke affaire had met Dzjoeba.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

De Russische voetbalbond kon niet waarderen dat een speler zichzelf een handje hielp terwijl hij naar knappe nieuwslezeressen zat te gluren. Einde van de interlandcarrière van Dzjoeba dus. Dat pikten de voetbalfans bij Pobeda niet, dus op 10 november vroegen ze aan moederbedrijf Aeroflot of ze alsjeblieft een 'protestpiemel' mochten tekenen met hun vliegtuig. Toestemming kregen ze niet, maar dat hield de budgetmaatschappij niet tegen. De volgende dag kreeg een piloot die met 102 passagiers aan boord onderweg was naar Jekaterinaburg de speciale missie. Hij twijfelde niet aan de orders en vloog braaf een penisvormig rondje, wat voor een hele stapel problemen zorgde.

Ontslag

Bij Aeroflot waren ze namelijk niet zo blij met het besluit van hun dochterbedrijf. De onderdirecteur werd op staande voet ontslagen en de directeur moet ook vrezen voor zijn baan. Alleen de penispiloot is aan de wraak van Aeroflot ontsnapt.

Laatste nieuws