doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Fred van Leer rekent af met overvallers

Het drama rond Fred van Leer leek een nieuw hoofdstuk te krijgen, maar de stylist heeft dapper opgetreden tegen twee mannen die hem probeerden te overvallen.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Fred van Leer rekent af met overvallers

Vanochtend om 07.45 stonden er twee mannen verkleed als PostNL-medewerkers op de stoep bij het huis van Fred van Leer. Toen de 44-jarige zijn deur opendeed, bedreigden de mannen hem met een vuurwapen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Media

Op verschillende websites was te lezen dat Van leer mishandeld zou zijn door het tweetal. “Media meldden dat ik klappen heb gekregen. Dat is niet waar. Wie wel klappen hebben gekregen? Die gasten die beneden bij mijn trap lagen”, vertelt Fred in een video op Instagram. De stylist heeft alleen een gekneusde rib overgehouden aan het ongeval.

Aangifte

De politie is in en rondom de woning al op zoek gegaan naar sporen. In de buurt is een vuurwapen gevonden dat waarschijnlijk gebruikt is bij de overval. Van leer vertelt zelf dat hij onderweg is naar het bureau om aangifte te gaan doen. “Het komt goed. Ik voel me sterk”, zegt hij in de boodschap tegen zijn volgers.

Laatste nieuws