doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Voetballer voert Schwalbe uit, wordt aangevallen door mierenkolonie

Eigen schuld, dikke bult(en)
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Voetballer voert Schwalbe uit, wordt aangevallen door mierenkolonie

Er is weinig zo irritant als een duikelaar die bij het minste of geringste naar de grond gaat bij een potje voetbal. Tijdens een wedstrijd tussen de Braziliaanse teams Ferroviário CE en Jacuipense BA was het weer raak. De keeper van het uitteam besloot aan het eind van de wedstrijd om tijd te rekken, dus hij dook naar de grond en deed alsof hij geblesseerd raakte.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Mierennest

De toneelspeler had niet meteen door dat hij bovenop een mierennest lag te rollen. Pas na een tijdje, toen de mieren al door zijn hele tenue verspreid waren, merkte hij dat hij overal gebeten begon te worden. Braziliaanse insecten zijn net een tikkeltje agressiever dan de soorten die wij in Nederland kennen, dus het zal behoorlijk pijn gedaan hebben.

Om zo snel mogelijk van de dieren af te komen, trok de doelman eerst zijn shirt uit (hier kreeg hij achteraf geen geel voor, want hij was al genoeg gestraft) waarna hij snel in een bad met water werd gestopt. De schade was beperkt, dus na een minuut of vijf kon de doelman het veld weer op. Hij zal voorlopig wel twee keer nadenken voordat hij een schwalbe uitvoert.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws