doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

De ideale bijbaan? 9.000 euro voor twee weken lang browsen op internet

Zit je krap bij kas en kun je wel wat snel geld gebruiken? De Noorse producenten van internetbrowser Opera kunnen je misschien wel even helpen. Zij zoeken iemand om twee weken lang voor de lol op het internet te browsen.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
De ideale bijbaan? 9.000 euro voor twee weken lang browsen op internet

Het internetbedrijf zegt dat hun nieuwe ‘Personal Browser’ de hele periode lang moet livestreamen hoe hij online verschillende activiteiten uitvoert. Om wat voor activiteiten gaat het dan precies? Een beetje sportvideo’s kijken, informatie opzoeken, grappige dingen delen met anderen. De rest van de wereld kijkt natuurlijk mee, dus het moet een beetje beschaafd gehouden worden, maar verder lijkt het een prima baan.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

“Het klinkt misschien als een grap, maar dat is het zeker niet”, schrijft een manager van het Noorse bedrijf bij de vacature. “We zoeken iemand die het lef heeft om al zijn online ervaringen te delen met de rest van de wereld.”

Solliciteren kan tot 13 november en je hoeft niet helemaal naar Scandinavië te vliegen voor de vacature. Een video doorsturen waarin je vertelt wat het meest memorabele moment is van jouw ervaringen op het internet is voldoende.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws