doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Ontevreden vent steekt zijn peperdure nieuw Mercedes in de fik [+Video]

Wat doe je als je gloednieuwe auto problemen heeft en de dealer geen goede reparatie kan verrichten? Dan steek je dat onding toch gewoon in de fik. Kan het jou wat schelen dat hij meer dan 200.000 euro kostte.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Ontevreden vent steekt zijn peperdure nieuw Mercedes in de fik [+Video]

De 26-jarige Russische Mikhail Litvin was niet helemaal tevreden met zijn wagentje. De 639 pk sterke motor mocht nog wel eens haperen en de monteur deed nauwelijks moeite om het probleem op te lossen. Keer op keer bracht hij de wagen terug naar de dealer, maar die zocht excuses om helemaal niets te repareren, of liet de auto wekenlang staan voor hij aan de slag ging.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Genoeg is genoeg

Na vijf keer op rij zijn auto zonder resultaat terug te krijgen, besloot hij om de AMG GT 63 S dan maar te cremeren. Hij pakte een jerrycan met benzine en goot die over zijn auto heen. De overgebleven brandstof gebruikte hij om een spoor door een veld heen te maken, waarna hij het goedje in de fik stak. De beelden deelde hij op YouTube.

Aandacht trekken

Het enigszins ongeloofwaardige verhaal zou natuurlijk ook een publiciteitsstunt kunnen zijn. Met een kleine 6 miljoen views binnen 24 uur kan de eigenaar van de afgebrande Mercedes al heel wat inkomsten van YouTube verwachten. Zo is het slechts een kwestie van tijd voor hij de kosten van zijn stunt heeft terugverdiend.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws