doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Bromfietser drinkt tijdens het rijden, heeft geen rijbewijs, geeft toe speed gebruikt te hebben

Deze bromfietsrijder maakte zoveel overtredingen tegelijkertijd, dat hij bijna in het Guinness book of records opgenomen kan worden. Nog eentje en hij zou een kwartet hebben. Hoe krijg je het voor elkaar?
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Bromfietser drinkt tijdens het rijden, heeft geen rijbewijs, geeft toe speed gebruikt te hebben

Zondag kwam een wijkagent in Den Bosch opeens een opmerkelijke bromfietser tegen tijdens een patrouille. Hij reed slingerend over het fietspad terwijl hij een flesje bier aan het drinken was. De agent besloot niet geheel verrassend om de man staande te houden.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Onze held wist helaas geen goede verklaring te geven voor zijn bijzondere gedrag. Sterker nog, hij maakte de situatie alleen maar erger toen hij aan de agent opbiechtte dat hij ook nog speed had gebruikt voordat hij op de brommer was gestapt. Toen hij om zijn rijbewijs werd gevraagd, bleek hij die ook nog eens niet te hebben.

Je zou zeggen dat het daarna klaar zou zijn met de slimme acties van de dronken chauffeur, maar als klap op de vuurpijl vroeg hij oom agent ook nog of hij zijn overgebleven biertjes nog wel even snel op mocht drinken. Dat mocht niet, maar hij mocht wel blazen. Ook leuk!

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws