doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Politie schiet meerdere keren bij aanhouding van overvallers snackbar

Er is natuurlijk weinig zo waardevol als de gouden inhoud van de gemiddelde frituurpan, dus toen zaterdag een melding binnenkwam van twee tieners die een snackbar in Sint Pancras zouden hebben overvallen, werden er dan ook meteen gewapende agenten op afgestuurd. 
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Politie schiet meerdere keren bij aanhouding van overvallers snackbar

De jongens zouden met een vuurwapen geld hebben geëist van de snackbareigenaar, maar ze moesten zonder buit de deur weer uit. Je kan natuurlijk alleen maar contactloos betalen door corona, dus dan valt er weinig contant geld te halen. Even later kwamen er agenten binnenvallen, die van de eigenaar een signalement ontvingen (en misschien een kroketje?), waarna ze weer op jacht gingen naar de onsuccesvolle overvallers.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Het duurde niet lang voor de dienders twee 15-jarige jongens zagen die voldeden aan het signalement. De snackbarboeven zetten het op een lopen, waarna de agenten een paar waarschuwingsschoten de lucht in knalden. Drie schoten waren genoeg om de jongens tot een halt te brengen.

De twee mogelijke frituurdieven konden vrij snel aangehouden worden, maar of ze echt bij de overval betrokken waren, is nog niet bevestigd. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws