Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dronken Nederlanders stelen bus op Grieks eiland

Na een avondje stappen kan het natuurlijk gebeuren dat je met een glaasje te veel op de kroeg uit stapt. Dan is autorijden natuurlijk niet zo verstandig en kun je misschien beter in de bus stappen. Een groep dronken Nederlanders op het Griekse Poros besloot dat het inderdaad handiger was om het openbaar vervoer te nemen. 

Dronken Nederlanders stelen bus op Grieks eiland

Op donderdagochtend besloot de groep om een ritje te maken in een bus die normaal gesproken gebruikt werd voor het openbaar vervoer. Zo’n tien tot dertien mensen stapten in het gestolen voertuig, waarna ze twee rondjes om het eiland reden.

Op een zeker moment werd de politie ingeschakeld om de partybus tegen te houden. Nadat de agenten daarin slaagden, probeerden alle passagiers door de ramen en deuren van de bus te ontsnappen. De enige die niet wist te ontkomen, was de chauffeur van de bus, die meteen door de politie werd aangehouden.

Inmiddels is de man weer op vrije voeten, maar hij zal op een gegeven moment wel voor de rechter moeten verschijnen.

Bizar
  • <a href="https://crime-nieuws.nl/dronken-nederlandse-toeristen-stelen-bus-op-eiland-in-griekenland/">https://crime-nieuws.nl/dronken-nederlandse-toeristen-stelen-bus-op-eiland-in-griekenland/</a>
  • Unsplash