doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

13-jarige probeert met 200 km/uur aan politie te ontsnappen om hamburgers te halen

Je leest het goed: een 13-jarige is samen met twee vrienden aangehouden, nadat hij probeerde te ontsnappen aan de politie. Het drietal was in de auto van één van hun ouders gestapt om midden in de nacht een hamburger te gaan halen.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
13-jarige probeert met 200 km/uur aan politie te ontsnappen om hamburgers te halen

Het drietal werd voor het eerst opgemerkt door de politie toen ze op de snelweg met hoge snelheid langs de auto van een paar agenten reden. De politie zette de achtervolging in, maar toen de 13-jarige in de gaten kreeg dat hij achterna werd gezeten, probeerde hij er met een snelheid van 200 km per uur vandoor te gaan.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Er werd snel gehandeld door de agenten, die zorgden dat er verderop op de snelweg een wegversperring geplaatst werd. Deze wist de jonge chauffeur echter te ontwijken, waarna de nachtelijke autorit werd voortgezet. Een tweede wegversperring werd hem echter teveel en dwong hem om de auto naast de weg te parkeren.

De kleine snelheidsduivel reed in een Porsche die hij van zijn ouders had geleend. Bij hem in de auto zaten nog een 12-jarige en 16-jarige passagier. Ze hadden midden in de nacht de auto, een Porsche, ‘geleend’ om een hamburger te gaan halen in Pärnu, een stad zo’n 60 kilometer van hun oorspronkelijke locatie, het dorp Paide, vandaan.

Inmiddels is het drietal weer teruggekeerd naar hun woonplaats. Geen van hen is gewond geraakt tijdens de rit, maar de 13-jarige die achter het stuur zat is wel enigszins geshockt.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws