doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Scheldvocabulaire uitbreiden? Samuel L. Jackson biedt vloeklessen aan

Altijd al je scheldvocabulaire willen uitbreiden? Dan moet je bij Samuel L. Jackson zijn. De acteur leert je maar al te graag hoe je met originele scheldtirades de verbale aanval inzet.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Scheldvocabulaire uitbreiden? Samuel L. Jackson biedt vloeklessen aan

Samuel L. Jackson is nooit bang geweest om flink los te branden. In films als Pulp Fiction, Star Wars en Captain Marvel leverde dat kleurrijke taalgebruik heel wat memorabele scènes op. Zijn opgedane ervaring in vuilbekken wil de Amerikaan nu graag delen in de vorm van een bijzondere cursus.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

De cursus die Samuel aanbiedt, is er niet een waar je je (schoon)ma even mee naartoe neemt. Op Twitter geeft Samuel aan dat hij een paar lessen in schelden wil gaan geven, maar hij verwacht eerst wel wat terug van zijn volgers: zij moeten zich aanmelden om te kunnen stemmen in de aankomende verkiezingen.

Vijftien talen

Dacht je dat de Hollywoodster zich slechts beperkt tot enkele f*cks en sh*t's? Dan heb je het mis. De acteur belooft zijn volgers om hen in vijftien verschillende talen te leren tieren. De reacties zijn tot nu toe razend enthousiast. Het bericht heeft in korte tijd al bijna achtduizend likes en tweeduizend retweets verzameld.

Een voorwaarde

Eerder gaf de acteur al een kleine teaser via Twitter. Als genoeg mensen aan zouden geven dat ze klaar zijn om te stemmen in de aankomende verkiezingen, zou hij een ‘hele speciale’ tutorial geven. Inmiddels heeft hij duidelijk gemaakt dat de lessen online komen als 2500 mensen zich aanmelden. Met 8,5 miljoen volgers zou dat geen probleem moeten zijn. Het zal dus niet lang duren voordat we onze woordenschat flink kunnen uitbreiden.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws