doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Niet voor zwakke magen: dokter trekt 120 cm lange slang uit vrouws keel (+VIDEO)

We kennen het broodje aap van vijf spinnen in je slaap eten, maar hoe zat het ook alweer met slangen? 
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Niet voor zwakke magen: dokter trekt 120 cm lange slang uit vrouws keel (+VIDEO)

Potdikkie, voel je je niet lekker en ga je naar het ziekenhuis voor een medische blik op de kwestie? Blijkt een gigantische slang in je ingewanden te resideren. Het was het geval voor een vrouw uit het Zuid-Russische Levashi.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Met klachten haastte een vrouw uit Rusland zich naar het ziekenhuis, waar ze onder zeil werd gebracht. Een van de doctoren zou daar wel even kijken wat er aan de hand was door een buis via haar keel in haar lichaam in te brengen. In een video die momenteel rondcirkelt op het internet blijkt de dokter nogal voor een verrassing komen te staan.

Slang in je keel

Na het inbrengen van de buis hebben de dokter en de assisterende arts snel iets beet. Met een ‘Laten we zien wat we hebben’, trekt de dokter de buis langzaam uit de keel van de vrouw. Een slang die uit de keel van de vrouw verschijnt doet de assisterende dokter gillen en naar achter springen. Het reptiel blijkt 120 centimeter lang.

Sommigen vermoeden dat het gaat om een parasiet of een gigantische worm, maar daarvoor lijkt het schepsel te lang. Het Ministerie van Gezondheid in Dagestan heeft vooralsnog niet gereageerd. Ook is onbekend of het reptiel nog leefde.

Naar verluidt glipte de slang via de keel het lichaam van de vrouw binnen terwijl ze in slaap was gevallen in haar tuin. Klinkt als absolute kul. Al adviseren de oudere inwoners van het Russische stadje jongeren om niet buiten te slapen voor het geval een slang via hun mond naar binnen glipt. Uit lokale rapporten blijkt echter dat dit soort incidenten erg ongewoon zijn.

Parasiet, gigantische worm of toch een slang? Oordeel zelf - maar doe dat maar beter niet tijdens het eten.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws