doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Geen 1,5 meter afstand op bruiloft Grapperhaus: minister betuigt nu spijt 

Afgelopen weekend gaven minister Ferd Grapperhaus en journalist Elisabeth Wytzes elkaar het jawoord. Moest een volledig feestelijke bedoening zijn, maar de 1,5 meter afstand werd niet te allen tijde gehanteerd en daar kwam aardig wat kritiek op. 
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Geen 1,5 meter afstand op bruiloft Grapperhaus: minister betuigt nu spijt 

Op beelden die opdoken van de bruiloft van Grapperhaus is te zien dat gasten niet altijd de 1,5 meter afstand hanteerden. Vanwege de coronamaatregelen was de bruiloft naar zeggen van de minister al kleinschaliger dan gepland. In een brief betuigt Grapperhaus nu spijt van het overtreden van de maatregelen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

“We hebben van tevoren en gedurende de dag mensen voortdurend geattendeerd op de coronamaatregelen, en specifiek op het afstand houden van 1,5 meter als men niet tot hetzelfde huishouden behoort. Ondanks alle genomen maatregelen, zijn er helaas momenten geweest waar de 1,5 meter afstand niet in acht genomen is. Dat spijt me, juist een minister moet altijd het goede voorbeeld geven”, schreef de minister.

Kritiek

Kritiek kwam niet alleen van het volk. Ook FVD-fractieleider Thierry Baudet grilde Grapperhaus publiekelijk op social media. “Het is onacceptabele arrogantie vd macht dat Halsema en Grapperhaus, die vóór strenge regels zijn en zelfs boetes uitdelen tegen mensen die samenkomen, hun éigen demo’s en feestjes wél laten doorgaan”, twitterde Baudet.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws