doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Lachen! Vrouw jaagt online viespeuk de stuipen op het lijf

Haha, boontje komt om z'n loontje bij deze online viespeuk.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Lachen! Vrouw jaagt online viespeuk de stuipen op het lijf

Wat moet het af en toe toch zwaar zijn om een vrouw te zijn. Je bent een godsvermogen kwijt aan de kapper, make-up, crèmes, je hebt maandelijks interne bloedingen te verduren en dan wordt je online ook nog eens doodgegooid met allerlei ongevraagde piemelplaatjes. We hebben met jullie te doen dames!

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Gelukkig laten de meeste vrouwen zich niet op hun kop zitten en bijten flink van zich af. Maar zo hilarisch als twitteraarster 'Fruity Nessa' zien we het niet vaak voorbij komen. Zij ontving ongevraagd een dickpic in haar DM (nadat ze zelfs specifiek had aangegeven dat absoluut niet te willen) en besloot de viespeuk een lesje te leren.

Politie, viespeuk!

Ze stuurde een bericht terug met daarin de volgende tekst:

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_middle_article');

"Dit is een automatisch bericht van Twitter. Jouw afbeelding is in strijd met regel 42 U.S.C. 1283 (2020). De afbeelding die je stuurde werd gescand door onze AI-robot en werd aangemerkt als ongewenste foto. Je account zal worden aangegeven bij de politie. Onze bot zit momenteel nog in een testfase; soms gaat er iets fout. Als je vindt dat je dit bericht onterecht ontvangen hebt, antwoordt dan met ‘HELP’. Zo niet zal je binnen de 24 uur gecontacteerd worden door lokale autoriteiten”

De viespeuk trapte er met open ogen in, en stuurde uiteraard zo snel mogelijk 'HELP' terug. De schijtluis. We mogen hopen dat hij flink peentjes gezweet heeft, voordat Fruity Nessa hem de genadeklap gaf: ze stuurde een simpel 'no f*ck you' terug. Haha. Ouch.

Bekijk het bericht en de foto's hieronder:

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws