doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Nikki Plessen in tranen tijdens uitzending Boulevard

Nikki Plessen hield het gisteravond niet droog tijdens de uitzending van RTL Boulevard. Het onderwerp raakte een gevoelige snaar uit Nikki's verleden.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Nikki Plessen

Nieuwe campagne

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Nikki stond als deskundige aan de desk om te praten over de lancering van een nieuwe Gucci mascara. Het Italiaanse modehuis bracht die eerder dit jaar uit binnen Gucci Beauty-lijn. Voor de campagne slaat het modehuis de handen ineen met de Italiaanse Vogue, met een bijzondere campagne. Ellie Goldstein, een model met het syndroom van down, speel namelijk de hoofdrol in de campagne. Het is voor het eerst dat een groot modehuis kiest voor een model met het syndroom van down.

Broertje

Voor Nikkie is het extra bijzonder om deze campagne te praten, omdat ze zelf een broertje heeft gehad met het Syndroom van Down. Helaas kwam hij uiteindelijk te overlijden. Het feit dat er nu voor het eerst een model met het Syndroom van Down in zo'n grote campagne te zien is deed Nikki zichtbaar veel: "Ik vind het heerlijk om te zien. Ik heb zelf een broertje gehad met het Syndroom van Down en ik heb altijd op een school gezeten met kinderen met het Syndroom, dus ik vind het supermooi dat dit soort kinderen een plek krijgen", vertelt Nikki met tranen in haar ogen. 

Ze vervolgt: "Dat zulke grote merken daar dan voor gaan, dat vind ik knap, goed en hoe het moet. Ik denk dat als we eigenlijk een beeld willen hebben van wat we in Nederland en de wereld zien, dan hoort zij daar ook bij."

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws