Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

'We weten natuurlijk hoeveel Jaimie Vaes heeft gelogen'

Hoofdredacteur van Weekend, Bart Ettekoven, vindt het moeilijk om Jaimie Vaes te geloven. Ettekoven twijfelt aan de oprechtheid van de uitspraken die Vaes deed over haar relatie met Afshin Momadi.

Jaimie en Afshin

Vaes kwam deze week in het nieuws omdat ze de eerste BN’er is sinds tien jaar die op de cover en in de Playboy staat. Naar aanleiding hiervan gaf ze een interview aan RTL Boulevard.

De hoofdredacteur van roddelblad Weekend vertelt aan de desk van Shownieuws dat hij twijfelt aan de oprechtheid van Jaimie. De uitspraken die Vaes deed over haar (knipperlicht)relatie vindt hij ongeloofwaardig: “We weten natuurlijk met terugwerkende kracht hoeveel zij de afgelopen jaren heeft gelogen in interviews.”

Vaes vertelde onder andere hoe goed de relatie is met Momadi en hoe lief hij is voor haar zoontje Lio: “Twee jaar geleden hoorde ik haar hetzelfde zeggen over Lil' Kleine.” Vaes komt uit een relatie met Lil' Kleine waar zij door hem werd mishandeld.

Patty Brard is het niet met Bart eens: “Mensen kunnen ook gewoon een keer bijdraaien, hè?” Presentatrice Tooske Ragas denkt dat er misschien wel tijd nodig is om Jaimie haar uitspraken weer te kunnen vertrouwen: “Dat moet misschien slijten óf je krijgt gelijk. Dat kan natuurlijk ook.”

Rommel

Bart heeft er moeite mee door de uitspraken die Vaes deed tijdens haar relatie met Kleine: "Als iemand zo stelselmatig eigenlijk heeft gelogen de afgelopen jaren, over hoe gelukkig ze was terwijl we nu weten dat het helemaal niet zo was”, vertelt de hoofdredacteur. “Daar had ze een reden voor, prima, maar daardoor heb ik nu wel moeite om haar te geloven als ik haar hoor zeggen: ‘Ik ben zó gelukkig! Hij is zo lief.’ Hebben jullie dat niet?”

Patty vindt het vooral fijn dat de ex van Lil' Kleine weer gelukkig is: “Je gunt het niemand, dat ongeluk waar zij doorheen zijn gegaan. Het was zo’n rommel dat ik het gewoon bijna een opluchting vind om te horen dat ze nou wél gelukkig is.”

Entertainment
  • Shownieuws, RTL Boulevard, Mediacourant
  • NL Beeld / Heukers Media