Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Veerle Vlemmix (29) trekt kleding uit voor Oranjespelers in Playboy EK-special

De Amsterdamse Veerle - die in juli vorig jaar ook al op de cover van Playboy verscheen - werd in januari nog uitgeroepen tot Playmate van het Jaar 2024 door de lezers van het erotische blad. Nu kunnen we nogmaals genieten van een cover met Vlemmix, want déze maand staat ze poedeltjenaakt in de EK-special. 

Veerle Vlemmix

In een interview met Playboy laat Veerle weten zeker niet vies te zijn van een potje voetbal kijken. "Ik vind het leuk om naar een voetbalwedstrijd te gaan. Die ambiance is heel gezellig en ik vind het leuk om te zien hoe iedereen zo achter een club staat." Of Veerle deze zomer dan ook de Oranjespelers gaat aanmoedigen? "Tuurlijk! Waarschijnlijk vanuit een kroeg, op een scherm, vol opwinding als we scoren, met een biertje in mijn hand, haha!"

De Playmate heeft er alle vertrouwen in dat oranje het ver gaat schoppen dit jaar: "Het zou helemaal mooi zijn als we de finale halen!"

Veerle kijkt echter niet alleen maar naar het spel op het veld. Net als veel andere vrouwen kan ook zij wel een aantal spelers opnoemen met wie ze best een beschuitje zou willen eten. Wie deze gelukkigen zijn? Memphis Depay, Georginio Wijnaldum en Wout Weghorst. "Dit baseer ik overigens puur op uiterlijk. Wellicht dat ik qua innerlijk andere keuzes zou maken, maar dan zou ik eerst een groepsdate met ze moeten doen..."

Vrijgezel

Ondanks dat Veerle deze voetballende mannen zeker aantrekkelijk vindt, heeft ze niet per se de ambitie om een voetbalvrouw te worden. Tenzij het toevallig zo uitkomt. En dit kan weleens gaan gebeuren, want de Playmate is op het moment vrijgezel en staat open om serieus met iemand te gaan daten: "Dus, kom maar op mannen!"

Niet goed in een balletje trappen? Geen probleem. "Het maakt mij niet uit of mijn toekomstige partner voetballer, advocaat, leraar, ober of whatever is, zolang deze persoon maar iets doet, ambitie heeft en passie heeft in wat-ie doet."

Playboy EK-special

Het erotische blad benoemt Veerle Vlemmix niet alleen tot Playmate van het Jaar 2024, maar ook tot 'Oranje's meest sexy supporter'. En na het zien van het beeldmateriaal in deze speciale editie kunnen wij alleen maar zeggen: 100% mee eens.

De EK-special van Playboy ligt vanaf donderdag 6 juni in de winkels en is online te bestellen via tijdschrift.land.

Entertainment
  • Playboy
  • Amanda Elise K.