Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dit bloedmooie Playboy-model is door vrouwen in te huren om hun man/vriend te testen

De perfecte service voor de wantrouwige vrouw...

Model

Een relatie is doorgaans gebouwd op wederzijds vertrouwen. Je vindt elkaar leuk, lekker, interessant en je vertrouwt erop dat je partner, net als jij, een monogaam bestaan leidt. Toch? Nou, lang niet altijd. En juist de achterdochtige dames kunnen tegenwoordig gebruikmaken van de diensten van Playboy-model Carolina Lekker.

Lekker komt uit Barcelona en stond in februari op de cover van Playboy Africa. Daarnaast doet ze nog ander modellenwerk en heeft ze een bijzondere service bedacht: de loyaliteit testen van mannen. Anders gezegd: tegen betaling probeert ze kerels erin te luizen.

'Vreemdgaan' is dokken

Als een vrouwelijke klant zo'n 1.650 euro aftikt, gaat Caroline aan de slag. Na het ontvangen van de contactgegevens benadert het model de vriend of man van de klant via social media. Lekker heeft op Instagram een blauw vinkje, wat inhoudt dat andere gebruikers op het platform kunnen zien dat haar profiel echt is. Die arme drommels zien dus direct dat ze te maken hebben met een heus Playboy-model, niet met een of andere nepperd.

Eerst wacht ze op een eerste reactie, vertelt Lekker in de Daily Star. Als het contact is gelegd, probeert ze het gesprek "heter en heter te maken". Uiteindelijk doet ze een voorstel om fysiek af te spreken, maar die date zal er, tot grote teleurstelling van de slachtoffers, nooit komen.

Wanneer een man namelijk 'ja' zegt op haar voorstel, dan BAM!, klapt de venusvliegenvanger dicht en rapporteert ze de boel aan de achterdochtige vriendin. Carolina: "Als hij niet in m'n val trapt, dan stort ik het geld terug." Ons advies: goed kijken naar bovenstaande foto's, zodat je een eventuele hinderlaag herkent. Scheelt jou een hoop gezeur en je vriendin een smak geld.

Bizar
  • Daily Star, Manly
  • iStock, ultramarinfoto/Instagram