doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

F1-baas Bernie Ecclestone over beroving dochter: 'Inside job'

Ouwe F1-baas Bernie Ecclestone (89) opnieuw vader geworden

Geld, macht en vrouwen: ze zijn onlosmakelijk verbonden met de Formule 1. Met Bernie Ecclestone als koning van de apenrots. En die koning heeft nu eindelijk een prinsje gekregen.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Bernie Ecclestone en Fabiana Flosi

Ecclestone krijgt zoon

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Bernie Ecclestone (89) heeft al drie dochters. En niet de minste: met zijn vorige vrouw Slavica kreeg hij Tamara Ecclestone (36) en Petra Ecclestone (31), die jarenlang als model werken en als socialites de Britse tabloids bevolkten (en af en toe nog steeds wel). Met zijn eerste vrouw Ivy kreeg hij Deborah Ecclestone (65), maar die twee dames blijven wat meer buiten de spotlights. En nu is daar zijn eerste zoon! Bernie Ecclestone is sinds 2012 getrouwd met Fabiana Flosi (44), en met haar kreeg hij nu zoon Ace.

V.l.n.r. Bernie met ex-vrouw Slavica en dochters Petra en Tamara

Prins Ecclestone

De koning van de Formule 1 (Ecclestone zorgde voor de commerciële opmars van de Formule 1 en regeerde meer dan 40 jaar over het spektakel) heeft nu dus eindelijk een prinsje gekregen. De bevalling verliep bijzonder vlot ("Binnen 25 minuten was'ie er!" laat Fabiana weten) en moeder en zoon maken het goed. Iets wat Bernie aan het hart gaat, niet in de laatste plaats vanwege zijn hoge leeftijd. Al schijnt hij daar zelf niet zo over in te zitten: "Op mijn leeftijd ben je niet meer bang voor de dood. Het is alleen belangrijk dat Fabiana en de baby in orde zijn. De geboorte van mijn eerste zoon is een nieuw hoogtepunt in mijn leven."

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws