doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

F1-baas Bernie Ecclestone over beroving dochter: 'Inside job'

Bernie Ecclestone heeft zo zijn vermoedens over de inbraak bij zijn dochter Tamara afgelopen vrijdag. En het heeft weinig met toeval te maken.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Inbraak Tamara Ecclestone was inside job

Afgelopen vrijdag werd Tamara Ecclestone, dochter van voormalig F1-baas Bernie Ecclestone, beroofd van sieraden ter waarde van een slordige 50 miljoen pond. Drie inbrekers wisten haar enorme stadsvilla binnen te dringen en binnen 50 minuten een aantal kluizen leeg te halen en te vluchten. Tamara was op dat moment niet thuis, die was net die dag met haar man en dochter op een vliegtuig naar Lapland gestapt.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Verdacht

En dat is precies wat Bernie Ecclestone zo verdacht vindt: dat Tamara net haar biezen had gepakt en er dus niemand thuis was. Iemand moet de dieven volgens hem van tevoren van Tamara's reisplannen op de hoogte hebben gesteld.

Ook vindt hij het bijzonder verdacht dat de drie dieven het huis in hebben kunnen komen, ondanks dat het huis 24/7 bewaakt wordt met camera's, in de best beveiligde straat van Londen staat (Kensington Gardens) én een beveiliger op het terrein ter plaatse heeft. Voor Bernie Ecclestone is het zo klaar als een klontje: 'Het is een inside job geweest.' 

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws