doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Nieuwe verdachte in zaak Maddie McCann

Duits OM zou brief hebben gestuurd over dood Maddie McCann: ouders weten van niks

Het Openbaar Ministerie in Braunschweig zouden de ouders van Madeleine 'Maddie' McCann een brief geschreven hebben met daarin de bevestiging dat hun kind overleden is. Moeder Kate en vader Gerry McCann laten echter weten niks te hebben ontvangen.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
maddie McCann

Brief

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

De ouders van Maddie blijven ontkennen dat zij een brief hebben ontvangen van het Duitse OM. RTL Boulevard sprak met de aanklager over deze bijzondere situatie. "Het is waar dat we contact hebben opgenomen met de familie", vertelt de aanklager aan RTL Boulevard. De aanklager geeft aan dat er wel degelijk een brief verstuurd is.

"Over de inhoud van de brief wil ik niets zeggen. Ik weet ook niet of de familie de brief al heeft ontvangen. Misschien krijgen ze die pas over een paar dagen."

Details

Wat nog meer opvallend is aan de brief, is het feit dat erin vermeld zou staan dat Maddie vermoord is, maar er verder geen details worden gedeeld. 

"Dat zou het onderzoek in het gedrang kunnen brengen. We kunnen niet zeggen waarom ze dood is. Het is belangrijker dat we succesvol zijn en de dader vinden dan dat we al onze kaarten op tafel leggen", zo liet Hans Christian Wolters, leider in het onderzoek, eerder weten in een interview met The Mirror

Bekijk hieronder het officiële bericht van Kate en Gerry McCann op Instagram. 

View this post on Instagram

Kate & Gerry McCann Statement: June 16th 2020

A post shared by Official Find Madeleine (@officialfindmadeleine) on

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws