Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vriend Barbie biecht op: 'Ik had gedronken'

Zo'n vijf weken geleden raakte Barbie betrokken bij een auto-ongeluk. Zelf kan ze er weinig van herinneren, maar haar vriend Gerrit herinnert het zich als de dag van gisteren. Hij doet nu een schokkende onthulling.

Vriend Barbie biecht op: 'Ik had gedronken'

Alcohol

"Ik ben heel stom geweest, maar ik heb echt mijn lesje geleerd. Die dag had ik gedronken. Waarom ik toch achter het stuur kroop, weet ik niet. Ik rijd al ruim tien jaar niet meer met drank op. Maar die middag wel", biecht Gerrit, de vriend van Barbie, op aan Story.

Verder legt hij uit dat zijn handen nog vet waren van het barbecueën en hij waarschijnlijk te hard door de bocht reed. "Een bocht die ik op mijn duimpje ken. En toen ging het fout. Ik verloor de macht over het stuur en ineens was daar die klap. Ik begreep direct dat het foute boel was."

Verzekering

Al snel gingen er geruchten rond dat de auto niet verzekerd zou zijn. "Dat klopt niet. Ik had die auto net gekocht, en hij was verzekerd. Daar heb ik ook alle papieren van. Uit de bloedtest bleek wel dat ik te veel had gedronken: 1,7 promille", aldus Gerrit.

Barbie (echte naam: Samantha de Jong) werd na het ongeluk opgenomen in het ziekenhuis. Na onderzoek door artsen in het ziekenhuis werd ontdekt dat de realityster in verwachting is.

Misschien ook voor jou:
Barbie openhartig over ongeluk: 'Ik was al dood verklaard'
Entertainment
  • Grazia
  • Instagram/samantha_de_jong29