Barbie openhartig over ongeluk: 'Ik was al dood verklaard'

Barbie vertelt nu zelf over haar toestand na het ongeluk, en dat de zwangerschap toch niet geheel ongepland was.
Barbie: 'Ik was al dood verklaard'

Een aantal weken terug werd bekend dat Samantha 'Barbie' de Jong een kindje verwacht met haar vriend Gerrit. Het stel kwam hierachter nadat de dokters onderzoek hadden gedaan naar aanleiding van het auto-ongeluk waarbij ze betrokken waren. Echter kwam deze zwangerschap toch niet geheel onverwachts voor het stel. 

Gepland

Zo vertelt Samantha in een YouTube-video met Nick Eshuis dat ze wel bezig waren met zwanger worden. "We waren er al mee bezig en ondertussen was ik al zwanger."

Toch kwam het als een grote shock. Samantha had net een grote klap gehad door het auto-ongeluk en kreeg toen ook nog eens dit nieuws te horen. "Ik zou eigenlijk niet meer uit die coma komen, ik was al dood verklaard. Ik kwam net uit coma en op gegeven moment kreeg ik te horen: 'Gefeliciteerd mevrouw De Jong, u bent zwanger'.”

Verwerken

Ook Gerrit was in shock toen hij het nieuws te horen kreeg en moest dit even verwerken. "Ik ben even op mijn knieën gaan zitten en over de reling heen gaan hangen. Ik moest het even verwerken", legt hij uit.

En ook al voelde het nieuws erg onwerkelijk, het kindje is meer dan welkom. "Natuurlijk was ik blij maar ik en Gerrit dachten ook: 'Zit ik nog in een trip?'", aldus Barbie.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f31e04b21d43', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws