Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Een Marokkaanse muilpeer

Vanavond staat kickbokser Badr Hari weer voor het eerst in tien maanden in de ring. Naast groot succes als professioneel...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Vanavond staat kickbokser Badr Hari weer voor het eerst in tien maanden in de ring. Naast groot succes als professioneel vechter, is Hari al een aantal keren verdacht van het kickboksen buiten de ring. De Nederlands-Marokkaanse sloper zat vast wegens de mishandeling van multimiljonair Koen Everink. Hari mag sinds kort dit proces in vrijheid afwachten. De zaak wordt waarschijnlijk in de lente behandeld.Het oordeel van de pers over Badr Hari is vaak niet mals. Maar de mensen die hem echt hebben gesproken, schetsen een genuanceerder beeld. Hieronder enkele quotes van journalisten over 'The Bad Boy'.

‘Dit was geen jongen die braaf naar school ging en later huisvader zou worden.’Hans Pool, filmmaker. Hij volgde Badr in n2003. Badr was toen 18 jaar.

‘Hij doet domme dingen voor iemand die zo slim is.’Mylène de la Haye, journalist voor Panorama. Ze interviewde Badr in 2009.

‘Hij is en blijft een voorbeeld voor mij en vele anderen.’Ferando Halman, radiomaker bij radiostation FunX. Hij interviewde Badr in 2011.

‘De dames lopen met hem weg.’Willem Baars, hoofdredacteur van JFK het bload waar Badr en Estelle smane een fotoshoot voor deden toen ze net verliefd waren.