Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zie jij de leeuw op deze foto, voordat 'ie je verscheurt?

We zitten je niet voor te liegen. Ergens verscholen op deze prachtige foto van een stukje Afrikaanse natuur zit een hong...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

We zitten je niet voor te liegen. Ergens verscholen op deze prachtige foto van een stukje Afrikaanse natuur zit een hongerige leeuw verscholen. Wedden dat je 'm niet ziet? WEDDEN?!

Eens in de zoveel tijd verschijnt er weer zo'n fijn zoekplaatje op de wonderlijke wereld van het wereldwijde web, dat dan ook nog eens keihard 'viral' gaat. Zo herinnert de oplettende lezer annex kijker nog wel de Duitse sluipschutter, die simpelweg onvindbaar verscholen zat in de Duitse Natur. Zonder de rode cirkeltjes - die de positie van de scherpschutter prijsgaven - hadden we sowieso lood gekopt.

Safari

Nu is er weer een nieuwe uitdaging voor ons internetters. Ergens op dit kleurrijke kiekje - door fotograaf Mark Drysdale geschoten op de steppen van de Serengeti in Afrika - zit een leeuw verscholen. En hij schijnt nog recht in de lens te kijken ook. Wedden dat je 'm niet ziet? Schaam je niet, het ongeoefende oog zal de hongerige leeuw waarschijnlijk nooit opmerken. Totdat het te laat is.. Daarom gaan wij liever op safari in de Beekse Bergen.

Oja, waar de leeuw nou precies zat, zie je in de afbeelding hieronder. Rawr!