Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Van Dyantha voor meer eigenwaarde

In Panorama’s VanVoor, de langstlopende rubriek van Nederland, draagt een bijzondere dame (misschien wel je buurvrouw!) een sexy foto van zichzelf op aan een bijzonder iemand in haar leven of met een andere mooie reden. Deze week: Dyantha Dijkstra (25) uit Maastricht.

Van

Dyantha werkte in een sportschool, wil graag in de jeugdzorg werken (“En dan met name op het gebied van huiselijk geweld”) en is een ontzettende voetbal- en Formule 1-fan: “Uiteraard ben ik voor Max Verstappen!”

“Als je heel lang te horen krijgt dat je niks waard bent en dat je er niet mag zijn, dan doet dat iets met je zelfvertrouwen. Hoe vaker je zulke dingen hoort, hoe meer je daarin gaat geloven. En hoe meer je daarin gelooft, hoe lager je eigenwaarde wordt. Ik heb daar ook jaren last van gehad, ook in mijn relaties. Sinds een maand of twee probeer ik dat allemaal achter mij te laten. Dat voelt echt als een bevrijding, kan ik je vertellen. Kiezen voor mezelf is een enorme opluchting, hoe moeilijk dat ook is. Ik kan nu doen wat ik zelf wil en waar ik zelf blij van word, zonder dat iemand daar iets over te zeggen heeft.”

‘Kiezen voor mezelf is een enorme opluchting, hoe moeilijk dat ook is’

“Tot twee maanden geleden had ik een fotoshoot als deze nooit kunnen maken, omdat ik tot die tijd alleen maar klein werd gehouden. Maar ik ben heel blij dat ik dit nu toch heb gedaan. Dit geeft echt een boost aan mijn zelfvertrouwen!”

Foto: toonen-wientjens.com
Haar & make-up: Jedidjah Kuijten

Entertainment
  • toonen-wientjens.com