Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Chinees koppel verkoopt baby om iPhone te kunnen kopen

Je kent het wel: paar minuten lol, negen maanden bol. En na die negen maanden zit je ermee opgescheept, met dat kind. Ee...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Je kent het wel: paar minuten lol, negen maanden bol. En na die negen maanden zit je ermee opgescheept, met dat kind. Een koppel uit China zat duidelijk niet te wachten op hun baby, die nog maar 18 dagen oud was. Daarom hebben ze haar via social media verkocht, volgens People's Daily Online

De ouders van het meisje, die allebei 19 waren toen ze het kind verwekten, hadden een groot probleem: geldgebrek. Waar moesten ze in vredesnaam een nieuwe iPhone van betalen? Dat mormel kostte hen klauwen met geld. Daar zaten ze toch helemaal niet op te wachten?

3200 euro

Het lukte nog ook om de baby te verpatsen. Binnen de kortste keren meldde een geïnteresseerde zich, die de baby uiteindelijk kocht voor zijn zus. Hij had er 3200 euro voor over.Na de transactie kwam de koper erachter dat het ethisch gezien toch niet zo netjes was om een baby aan te schaffen. Hij meldde zich bij de politie, waarna de biologische ouders in de boeien geslagen werden.

Lees ook: Voor het eerst sinds 1987 kind geboren in leeggelopen Italiaans dorp!

De cel in

Inmiddels heeft de rechter uitspraak gedaan. Pa moet drie jaar de bak in, ma tweeënhalf. Opvallend was het slechte excuus van pa: "Ik wist niet dat het illegaal was".Nu vragen jullie je natuurlijk af: een iPhone kost toch helemaal geen 3200 euro? Nee, maar van de rest van het geld wilde pa een motor kopen.Nou, daar is geen woord Chinees bij!

Lees ook: Vrouwen met een groot achterwerk krijgen slimmere kinderen