Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Relatie met drie vrouwen tegelijkertijd? Héél slecht idee! (FOTO)

Een relatie aangaan met één vrouw is voor de meeste mannen al een beste opgave. Laat staan met drie vrouwen. Tegelijkert...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Een relatie aangaan met één vrouw is voor de meeste mannen al een beste opgave. Laat staan met drie vrouwen. Tegelijkertijd. Dit domme idee kwam één Britse kerel heel erg duur te staan. 

Ben je een Perzische keizer? Ja? Hartstikke mooi: voor jou zou het geen probleem moeten zijn om drie vrouwen te hebben op hetzelfde moment. Ben je een gewone sterveling? Dan kan je een harem van dergelijke omvang in de meeste gevallen maar beter uit je hoofd zetten. Eén man uit Hull, een havenstad in Engeland, probeerde het alsnog. Hij had een relatie met drie vrouwen, op hetzelfde moment. Nu zit hij op de blaren.

Gepimpt

Zijn Volkswagen werd door één van zijn vriendinnetjes beklad met de weinig vleiende teksten 'Cheater' en 'Liar'. Voor de man de kans had de teksten te verwijderen, wisten buren de 'gepimpte' auto op de gevoelige plaat vast te leggen (zie de foto onder het artikel). Vervelend voor de man, van wie we geen verdere gegevens hebben, denk je nu misschien. Maar volgens de dames heeft hij het er helemaal zelf naar gemaakt. En hoe.. 

Driedubbelleven

De kladderende vriendin kwam op Facebook een foto van haar vriend met een andere dame tegen. Daarna ontdekte ze dat haar vriend al veel langer een dubbelleven leidde. Of, beter gezegd: een driedubbelleven. En de overspelige Casanova deed er alles aan om dat vreemde liefdesleventje in stand te houden. Hij ging op drie Valentijnsdates en plande met elke dame een vakantie deze zomer. Uiteraard op verschillende momenten. Zijn moeder - schijnbaar woonde de overspeler nog thuis - speelde leuk mee. De vrouwen waren dan wel weer alledrie uitgenodigd voor de bruiloft van de broer van de drievoudige vreemdganger. 

Eigenlijk wel jammer dat het er daar niet van is gekomen, maar goed, deze bel moest een keer knappen.