Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Schokkende beelden: vrouw 'bezeten door de duivel' (VIDEO)

Een opmerkelijk filmpje uit Spanje wordt massaal bekeken op het wereldwijde web. Te zien zou zijn hoe een door de duivel...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Een opmerkelijk filmpje uit Spanje wordt massaal bekeken op het wereldwijde web. Te zien zou zijn hoe een door de duivel bezeten vrouw in een ambulance wordt afgevoerd. 

Boze tongen beweren dat we naar een onvervalst gevalletje duivelse bezetenheid hebben zitten kijken. Anderen claimen dat het waarschijnlijk te maken heeft met een psychose, of een simpelweg een drugsoverdosis. Hoe dan ook, de beelden van een Spaanse vrouw - waar alleen de voornaam Carmela bekend van is - zijn angstaanjagend te noemen. Oordeel vooral zelf maar.

Lees en zie ook: man ontdekt 'geest' in spiksplinternieuwe iPhone (FOTO + VIDEO)

Ratelen

De vrouw ligt, stevig vastgebonden, aan een infuus in 'n ambulance. Duidelijk zichtbaar zijn haar ongecontroleerde bewegingen. Haar opvallend lage stem en haar geschreeuw: 't lijkt zo uit een horrorfilm geplukt te zijn. Dankzij de ondertiteling - ons Spaans is ook niet meer wat het geweest is - krijgen we enigszins mee wat het 'bezeten' wief loopt te ratelen. Ze heeft het onder meer over de hel, claimt dat ze zelf niet meer bestaat en dat haar vader d'r komt halen. Ondertussen vraagt één van de ambulancemedewerkers doodleuk: ''Is ze aan het bevallen?'' Wij hadden al lang en breed de plaatselijke exorcist gebeld!

Lees en zie ook: geest duikt op in Brits landhuis (FOTO)

Hoe het met Carmela is afgelopen weten wij helaas niet.