Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Is dit hét bewijs voor het bestaan van de 'kraken'? (VIDEO)

Een speurneus claimt de 'kraken' - het welbekende mythische zeemonster - te hebben gevonden op Google Earth. Zou het dan...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Een speurneus claimt de 'kraken' - het welbekende mythische zeemonster - te hebben gevonden op Google Earth. Zou het dan toch?!

63° 2'56.73"S 60°57'32.38"W. Als je deze coördinaten invoert op Google Earth, dan stuit je op het bewijs dat de 'kraken' daadwerkelijk bestaat. De wattes? Krakeling? Nee, de kraken, een mythisch zeemonster dat volgens veel legenden en sagen de oceanen onveilig zou maken. Het enorme fabeldier komt ook vandaag de dag nog voor in fictie, zoals in de tweede film uit de Pirates of the Caribbean-reeks.

Lees en zie ook: is dit hét bewijs dat UFO's bestaan?

Dramatische muziek

Als de kraken fictie is, natuurlijk. YouTuber 'wowforreeel' denkt van niet. Hij dook vol op de vondst, maakte er een video van en zette er - puur voor de sfeer - ook nog wat dramatische muziek onder. Als je te lui bent om de coördinaten, die je naar Deception Island nabij Antarctica leiden, zelf op te zoeken, raden wij je dan ook van harte aan om vooral de volgende video te kijken. 

En? Overtuigd of niet? Laat het ons vooral weten!