Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Hels noodweer neemt Holland onder vuur (VIDEO)

Waar hebben we het vandaag eigenlijk over? Iedere dag lichten we een gespreksonderwerp uit waar je het met je collega's...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Waar hebben we het vandaag eigenlijk over? Iedere dag lichten we een gespreksonderwerp uit waar je het met je collega's over kunt hebben. Want dat geklaag over de baas en het weer gaat natuurlijk ook wel eens vervelen. De suggestie voor vandaag: stilte na de storm. Christus, wat ging het los vannacht. Het eind is helaas nog niet nabij.

Het resultaat van een nacht noodweer: ondergelopen straten, wegen en kelders in de Randstad, blikseminslagen, omgevallen bomen, totale chaos in het verkeer en een dode. In Rotterdam - waar in slechts 20 minuten tijd 26 milimeter regen viel - werd een 45-jarige man geëlektrocuteerd in zijn kelder, waar hij een hennepkwekerij had. De kelder was volgelopen met water

Soms zit ook alles tegen

En het eind is nog lang niet in zicht: code oranje - het op één na hoogste weeralarm - blijft van kracht in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Hels onweer, windstoten, regen- en hagelbuien blijven 'Holland' vandaag onder vuur nemen. Het noodweer is onderweg vanuit België en Noord-Frankrijk. Mooi is dat, zij vieren een leuk feestje op het EK voetbal, wij krijgen het klote weer. Soms zit ook alles tegen.

Bloed onder je nagels

Zo'n zomerse storm kan het bloed onder je nagels vandaan halen, zeker als je een 45-jarige hennepteler uit Rotterdam bent. Aan de zonnige kant: zulk noodweer from hell levert sensationeel materiaal op. Zo ontvingen wij horrorbeelden uit Zwanenburg (Noord-Holland), die je boven het artikel aanschouwen kan. Je zou er maar doorheen moeten.. NOS maakte intussen de volgende compilatie.

Houd hoop mensen, houd hoop.