Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

De wereld vergaat vandaag, schijnbaar

Oh, nee! De wereld vergaat vandaag. Althans, dat beweren enkele mafketels. Kunnen ze niet op z'n minst tot maandag wacht...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Oh, nee! De wereld vergaat vandaag. Althans, dat beweren enkele mafketels. Kunnen ze niet op z'n minst tot maandag wachten?

Vrijdag de 29e. Een datum die we nooit zullen vergeten. Alhoewel, als er mensen over zouden blijven om het zich te herinneren, tenminste. Maar helaas zullen we vandaag allemaal in rook opgaan. Ja, ook jij. Aardbevingen en vulkaanuitbarstingen maken - veel te vroeg - een eind aan  het feestje (nou..) dat we zijn gaan kennen als de menselijke beschaving. En, oja, voor de weinigen die de wraak van Moeder Natuur in eerste instantie overleven, is er ook slecht nieuws. Na al het natuurlijke geweld komt Jezus terug om voor eens en altijd af te rekenen met ons, zondaars.

Lees ook: wat als IEDER mens op hetzelfde moment zou springen én landen?

Dolle fanatici

Goed, je kunt weer rustig ademhalen. Dit zijn natuurlijk geen feiten. Het is slechts de voorspelling van enkele dolle fanatici op YouTube. In de weerzinwekkend slechte, onderstaande video 'bewijzen' deze mafketels dat het eind dan toch echt is gekomen. Opvallend genoeg werd dat, dit jaar, al twee keer eerder beweerd. En, wauw, we zijn er nog steeds! Om over '2012' (die voorspelling was net zo hilarisch als de film) nog maar te zwijgen..

Hoe lang nog tot het weekend?