Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Angstaanjagende clowns maken opnieuw een stad onveilig!

Lijd je aan coulrofobie? Dan kun je dit verhaal misschien maar beter overslaan. 'n Coulrofoob is namelijk als de dood vo...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Lijd je aan coulrofobie? Dan kun je dit verhaal misschien maar beter overslaan. 'n Coulrofoob is namelijk als de dood voor clowns... en laat angstaanjagende clowns nou net de hoofdrol in dit artikel spelen.

Vorige week vertelden we je al hoe een doodenge clown de straten van de Amerikaanse stad Milwaukee op stelten zette. De dolende clown bleek daar simpelweg een reclamestunt voor een op handen zijnde horrorfilm te zijn. Over de clowns (ja, meervoud) van het ruim duizend kilometer zuidelijker gelegen Greenville weten we dat helaas niet zeker.

Lees en zie ook: 'It' keert terug in de bios!

De bossen

Feit is dat de clowns opduiken aan de rand van een plaatselijk bos en met flappen geld gepoogd hebben kinderen de bossen in te lokken. Geen van de kinderen is daar zover bekend op ingegaan. Gelukkig maar. Ook volwassenen hebben de clowns gespot. Zo zag één inwoner van Greenville 's avonds laat één van de clowns. Het enige wat hij deed: zwaaien. Verder fluisteren de clowns vooral, maar maken zij ook vreemde geluiden.

Lees ook: pestdokter maakt Engelse stad onveilig

Huis

De politie roept de bewoners op tot waakzaamheid en zet zelf extra patrouilles in. In de bossen is een huis onderzocht, waarvan een groepje kinderen wist dat de geschminkte engerds daar verbleven. De schrik zit er dus nog altijd goed in bij de bewoners. 

Dat begrijpen wij wel..