Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Blinde vrouw woont 20 jaar lang met overleden zoon

Een blinde vrouw heeft twintig jaar lang met een skelet onder één dak gewoond. In de woning van de bejaar...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Een blinde vrouw heeft twintig jaar lang met een skelet onder één dak gewoond.

In de woning van de bejaarde Rita Wolfensohn uit Brooklyn, New York, is eerder deze maand het lichaam van een volwassen man aangetroffen. De vrouw zou twintig jaar lang onwetend met het stoffelijk overschot van haar zoon hebben samengewoond.

Schok

Haar schoonzus, Josette Buchman, deed de bizarre ontdekking toen ze Rita's spullen wilde ophalen om naar haar in het ziekenhuis te brengen. In één van de slaapkamers op de tweede verdieping kreeg Josette echter de schrik van haar leven. Op een matras lag een compleet intact en aangekleed skelet.  

Lees en zie ook: op de foto met opgegraven mummies (FOTO'S)

Vuilnisbelt

Uit uitgebreid onderzoek van de NYPD is naar voren gekomen dat de blinde vrouw waarschijnlijk al die jaren zonder het te weten met het lichaam van haar zoon heeft samengewoond. De kamer waarin het lichaam lag, zat onder de spinnenwebben en afval. Het stonk er naar bedorven etensresten, maar vreemd genoeg niet naar een rottend lichaam. ''Het was alsof een vuilniswagen zijn lading afval in de kamer had gedumpt'', aldus een politieagent. De vrouw zou over de jaren obsessief spullen hebben 'gehamsterd'.

Lees en zie ook: toeristen krijgen afgrijselijke verrassing in Thais resort (FOTO)

Doodsoorzaak

Tijdens het verhoor, verklaarde Rita dat ze dacht dat haar zoon simpelweg al lang was verhuisd. Alhoewel de autoriteiten het lichaam nog niet officieel hebben geïdentificeerd, geloven zij dat het gaat om de zoon van de bejaarde vrouw. Ook denken ze dat het gaat om een natuurlijke doodsoorzaak. Een naam konden ze nog niet vrijgeven. Rita zou twee zoons hebben gehad, Michael en Louis. Familieleden zeggen dat ze Louis al 20 jaar niet hebben gezien. Hij zou nu 49 jaar moeten zijn. Haar andere zoon, Michael, overleed volgens gerechtelijke stukken in 2003.