Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vrouw laat 'vampiers' haar bloed drinken

Vrouw stelt haar lichaam beschikbaar voor mensen met een bloeddorstige behoefte. De 28-jarige Texaanse Blut Katzchen ('...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Vrouw stelt haar lichaam beschikbaar voor mensen met een bloeddorstige behoefte.

De 28-jarige Texaanse Blut Katzchen ('Blut', ja, ja..) reist al 10 jaar lang door de Verenigde Staten om mensen te voorzien in hun bloeddorst. Wie denkt dat vampierverhalen slechts uit de grote bloederige duim zijn gezogen, komt bedrogen uit.

Appeltje voor de dorst

De vriend van Blut is een zelfverklaarde vampier en neemt het spreekwoord 'ik kan je bloed wel drinken' wel héél letterlijk. Geen appeltje voor de dorst, maar dit keer bloed op het menu. Ze laat hem snijden in haar lichaam, waarna hij de rode vloeistof direct uit haar lichaam drinkt.

Lees en zie ook: moeder doet ZIEKELIJKE ontdekking in babyvoeding! (FOTO)

Zwarte zwaan

Blut staat in de vampier subcultuur bekend als een 'Zwarte Zwaan', een persoon wie zijn of haar levenssap schenkt aan anderen. Een van haar laatste bloedzuigers is de 43-jarige Michael Vachmiel, ook wel 'De Raaf' genoemd. Hij stelt dat het bloed hem de energie geeft om te overleven. Hij zegt sinds zijn 13e verslaafd te zijn aan bloed en gaat daarom meerdere keren per jaar op bezoek bij de gulle gever. ''Tijdens een intense seksuele handeling, raakte bloed mijn lippen en op dat moment had ik een openbaring. Iets in mijn gedachten en geest ontwaakte'', aldus de bloeddorstige Raaf.  

SOA

Ondanks de getroffen voorzorgsmaatregelen, zoals het steriliseren van de wonden met alcohol en de mond met Listerine, is het ritueel niet geheel zonder risico. Men kan op deze manier toch ziektes overdragen, maar Katzchen zegt er nooit een geslachtsziekte of andere ziekten aan over te hebben gehouden. Alhoewel wij van mening zijn dat ze al aardig ziek is, mogen we dit toch een klein medisch wonder noemen.

Nou, proost dan maar, hé.