Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

102-jarige oma geboeid afgevoerd door de politie (VIDEO)

Een hoogbejaarde oma gaat geboeid achterin de politiewagen. Vrijwillig, dat wel. De meeste bejaarden moeten e...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Een hoogbejaarde oma gaat geboeid achterin de politiewagen. Vrijwillig, dat wel.

De meeste bejaarden moeten er niet aan denken om nog gearresteerd te worden door de politie. De 102-jarige Edie Simms uit Missouri, Amerika daarentegen moest kosten wat het kost nog een arrestatie van haar bucketlist afstrepen. De kracht om een strafbaar feit te plegen heeft ze niet meer, maar een arrestatie meemaken was nog één van haar grootste dromen. En die is uitgekomen, dankzij de hulp van de politie van Louisiana. 

Lees en zie ook: omaatje viert 100ste verjaardag in stijl: paaldansen

Wegcijferen  

Haar droom werd verwezenlijkt door het bejaardencentrum Five Star Senior Centre in St. Louis, als bedankje voor haar vrijwilligerswerk met minder bedeelden bejaarden. De 102-jarige vrouw cijfert zichzelf helemaal weg voor de bewoners van het bejaardencentrum. ''Besteed wat tijd aan vrijwilligerswerk, want soms ben je de enige op een dag die ze spreken'', zegt Edie. Vorig jaar alleen al, breidde ze maar liefst 416 cadeautjes voor hen in elkaar. Waar ze die drive en passie vandaan heeft, blijft voor ons een raadsel.

102 kaarsjes

De bejaarde vrouw blies op 25 september 102 kaarsjes uit om haar verjaardag samen met haar vrienden in het bejaardencentrum te vieren. ''Het is duidelijk wat mijn ouders deden de voorgaande kerst. Baby's maken'', aldus de humoristische en vol in het leven staande Edie Simms. De inmiddels helaas overleden 90-jarige vrouw die haar kankerbehandeling opgaf om een roadtrip te gaan maken, stond precies zo in het leven. Volgens Edie is het leven geweldig als je maar je ogen opendoet en ernaar kijkt.

Lees en zie ook: hartverwarmend: oma (90) geeft kankerbehandeling op, maakt legendarische roadtrip

Aan deze dame kunnen we een voorbeeld nemen.