Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Ontmoet de man die écht McLovin heet (VIDEO)

Fans van cultfilm Superbad zouden ongetwijfeld een glaasje wodka - of wat het ook was dat de hoofdpersonen met...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Fans van cultfilm Superbad zouden ongetwijfeld een glaasje wodka - of wat het ook was dat de hoofdpersonen met een vals ID kochten - willen drinken met deze kerel.

Als je ons vraagt naar een oordeel over de film Superbad (2007), dan moeten we je teleurstellen. We kunnen eigenlijk maar één ding herinneren van de stonerfilm. En da's 'McLovin'. Een bebrild sulletje dat met een valse identiteitskaart poogt drank aan te schaffen. Waarom McLovin, die eigenlijk Fogell heet, voor deze totaal ongeloofwaardige alias kiest, wordt nooit helemaal duidelijk. Maar een begrip was geboren

Daadwerkelijk

Een begrip dat nog altijd een glimlach op het gezicht van velen tovert. Zeker als je bedenkt dat er daadwerkelijk een kerel rondloopt die McLovin heet. En wij maar denken dat de naam gewoonweg niet echt kon zijn! Oh, wacht, dat is het ook niet. De Nieuw-Zeelander die als Mc Lovin door het leven gaat, heeft de naam ook maar gewoon van de film. Boeee!  

Lees en zie ook: pasgeboren gorilla 'Harambe McHarambeface' genoemd? Nee, 't is allemaal een 'hoax'

Positief

Maar de reden is wel mooi. Mc Lovin - die eigenlijk Gary Fisher heet - verloor zijn beste maat en raakte depressief. Zwaar depressief. Hij wist te herstellen en staat inmiddels een stuk positiever in het leven. Zo positief, dat hij zijn naam officieel liet veranderen naar Mc Lovin. Puur om mensen te overtuigen het leven niet al te serieus te nemen. Met succes. Hij claimt louter positieve reacties te krijgen. Zelfs van zijn moeke.